12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey

12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey
No Comments

(muzikë energjetike) – Çkemi njerëz! – Janë Brooklyn dhe Bailey dhe videoja e sotshme do të jetë një video e hekave të aeroportit sepse kemi udhëtuar shumë kohët e fundit dhe ne vendosëm që të bëjmë këtë video për ju njerëz që ju të shihni para ose gjatë kohës që jeni në aeroport vetem për disa heka dëfryes – Por para se të hyjmë në video ju njerëz, jini të sigurt që të kujdeseni në rrjetin tonë social, ne do t'iu lejojmë që ju të shkoni në pjesët tona të muzikës dhe ju mund të votoni dhe të keni fjalën tuaj në qka vendosim në muzikën tonë Kështu që jini të sigurt që t'i hidhni një sy. – Tani,le të shkojmë në video. Kur ju të libroni një fluturim dhe të merrni një mesazh me të gjitha detajet tuaja të fluturimit. Unë parapëlqej ta fotografoj ekranin dhe ta vendosi në ekranin tim të kyçjes, në atë mënyrë që kur jam në aeroport nuk do të më duhet të ec përreth email-eve që ta gjej atë informacion Nëse e ke çuar veten në aeroport dhe ke pasur nevojë qe të parkosh diku, ju e dini se çfarë lufte është që ta kujtosh ku ke parkuar pas një udhëtimi dhe fluturimi të gjatë kështu që gjëja më e mirë është që t'i bësh një fotografi të hapësirës tënde të parkimit kështu që kur të kthehesh ju mundeni thjesht të shikoni fotografinë dhe ta kujtoni saktësisht se ku e keni parkuar makinën tuaj. (zhurma alarmuese) – Një nga hekat që kemi për ju ështê që të shkoni në aeroport të paktën një orë para se fluturimi yt të niset, në atë mënyrë ju mundeni të kaloni përmes vijës së rojes të kujdeseni për valixhen tuaj dhe poashtu të merrni diçka të hani. Shumica e valixheve vijnë në tre ngjyra gjenerike, e kuqe,e zezë dhe e bardhë,kështu që nëse ti dëshiron të jesh e lejuar të idenitifikosh çantën tënde kur të vijë përreth karuselit, vetëm etiketoje me diçka të identifilejuar si etiketa ime printuese gatopardi që e kam mu kêtu dhe pastaj është e lehtë që ta merrësh kur të vijë përreth. – Një nga luftërat më të mëdha gjatë kohës që je duke ecur përreth aeroportit êshtê duke u përpiqur t'i mbajë të gjitha valixhet në të njejtën kohĕ dhe një truk që ne kemi mësuar është që nëse ti tërhiqni të dyja mbajtëset në valixhe dhe t'i vëni pas në pas, do ta bëjë më të lehtë që ta mban valixhen. – Kur vendosni përmes korsit të majtë dhe korsit të djathtë për kontrollin e sigurimit, gjithmonë zgjedhe korsin e majtë sepse pakica e botës është lënë dorë,atëhërë vija do të jetë më e shkurtër. Nëse ju djema keni udhëtuar me aeroplan ndonjëherë, njëra nga gjërat që ata bëjmë është se gjuajnë shishet e ujit që ti ke në çantën tënde kështu që ne pëlqejmë të paketojmë një shishe uji bosh kështu që në atë mënyrë kur ne shkojmë në pjesën tjetër të rojeve tê sigurimit ne mund t'i mbushim në vend që t'i blejmë shishet e ujit më të shtrenjta në aeroport. – Kur je duke udhëtuar është gjithmonë w zgjuar që të merrësh njê xhaketë sepse ka tre përdorime për xhaketën tënde E para është që ta merrësh si një xhaketë që të të mbajë të ngrohtë sepse tentat e aeroplaneve duhen të jenë qetësuese. Më beso,unë do ta dija. I dyti propozim është që ta përdorësh si mbulesë për kur ju merrni një sy gjumë në ulëse ose ju dëshironi që të merrni një sy gjumë në aeroplanin tënd, është sikur një rehator i mirë i ngrohtë. E treta është ta përdoresh kur je i/e lodhur dhe të nevojitet një vend ku mund të shtrihesh, xhaketa juaj përmban një jastëk vërtet të mrekullueshëm që nëse dëshiron të marrësh një sy gjumë diku rehatshëm ku mundesh. (muzikë) Është gjithmonë e zgjuar që të merrni pastrues duarsh në aeroport sepse ti do të prekësh shumë gjëra dhe miliona njerëz i kanë prekur ato dhe nuk e din se ku kanë qenë kështu që është e zgjuar që vetëm t'i pastrosh duart gjithmonë në një çast do të të mbajë larg nga sëmundja duke udhëtuar. – Mirë ju njerëz unë kam një rrëfim Për ndonjë arsye kur unë udhëtoj, fryma ime ka erë të tmerrshme, dhe gjithashtu kur unë udhëtoj aeroplanat veshët e mi bllokohen përshkak presionit. Kështu që njëra nga gjërat që unë i bëj të më ndihmojë t'i rregulloj të dy këto problemet është që të paketosh çamçakëz kështu që unë mund ta përtyp,gryka ime lëviz dhe veshët e mi nuk do të bllokohet, dhe gjithashtu fryma ime është mente. Nëse je një veshêsh kontaktesh sikur unë ju e dini se duke fjetur në kontaktet tua mund t'i pezmatoj sytë e tu, kështu që unë gjithmonë i vesh syzet e mia dhe i paketoj kontaktet e mia kështu që sa më shpejt që dal nga aeroplani Unë mund t'i ndërroj kontaktet e mia dhe të jesh gati të shkosh për ditën. – Prej që kemi pasur motra e vellezër të vegjël që ndonjëherë udhëtojnë me ne, ne gjithmonë paketojmë një një top joflutures që të kështu që kur ata të mërziten në aeroport të kenë se e çfarë të luajnë, por giithashtu palohet shumë lehtë kështu që të mos marrë shumë hapësirë. – Faleminderit shumë njerëz që shikuat. Shpresoj që ju keni përfituar disa hek të ndihmueshëm për udhëtimet e juaja të ardhshme. Bëj kujdes që të kontrolloni të giitha mediat sociale tonat që të votoni në muzikën tonë të ardhsmhme. – Nëse ju njerëz dëshironi të abonoheni në kanalin tonë shtypni butonin këtu, dhe nëse nuk e keni parë videon me sfidën tonë të buburrecave klikoni këte kutinë ja këtu lart dhe të shikoni më shumë video nga ne,klikoni këtu poshtë. Do t'iu shohim gjithëve javën e ardhshme. Ju duaam njerëz deri tek bëna dhe prapa. Mvah!Views:6291618|Rating:4.84|View Time:4:28Minutes|Likes:107587|Dislikes:3600
What are some life hacks that can make your stay at the airport, especially during travel layovers, so much easier? Here are 12 Airport Hacks that every girl should know before getting on an airplane!

Also, be sure to follow our socials where we are currently posting polls where you can help choose aspects of our ORIGINAL MUSIC! Yes, you’ve already helped us pick the drumline and bass line! Help us pick out more by checking our other socials this week to vote on other components of our music track! How cool is that??? Follow below:

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

We filmed this video last summer, over about three trips we made, so we had enough time to get all these shots for you! Everybody is always looking for the best travel tips, easy ways to simplify stressful times in our lives.

I am not sure anyone truly believes that airports can be fun, so you have to find or create your own tips and tricks!

How do you help stop your ears from plugging up during takeoff and landing? We have a tip for that! How do you manage multiple suitcases at once? We have tip for that! Which line at the security gate do you take? We have a tip for that, and many more!

These tips can be for anyone from all ages… from moms, to fathers, brothers, sisters, teens, little kids, and grandparents!

Please comment below with your favorite of these 12 Airport Hacks, and include any new ones we should have included!

❤️’s -Bailey

Get our own LASH NEXT DOOR mascara HERE before it sells out! ▶️
_

Don’t forget to subscribe to our YouTube channel…

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

_

FTC Disclaimer: This is not a sponsored video.
_

💥SUPERFANS💥: You can help us translate this video, and get credit below! Click here:

To help us translate other videos (and be our fav people ever!) click here:

AMAZING TBILISI, GEORGIA TRAVEL TOURISM (HD) (GOPRO)

AMAZING TBILISI, GEORGIA TRAVEL TOURISM (HD) (GOPRO)
34 Comments

Ini adalah.. Khinkali… Kita tebuk lubang dulu… Lepas itu kita sedut jus dia… Berhati-hati sebab panas! Dalam dia adalah.. What's inside? – Inside is meat Meat? Sedap! Mandy, you kena makan…Views:122195|Rating:4.47|View Time:4:46Minutes|Likes:326|Dislikes:39
Breathtaking!! Sit back, smile, and visit GEORGIA!!!

Georgia is a country located at the intersection of Eastern Europe and West Asia, and generally considered to be part of Europe. Nestled between the Greater Caucasus and Lesser Caucasus mountain ranges, it is bounded to the west by the Black Sea, to the north and northeast by Russia, to the south by Turkey and Armenia, and to the southeast by Azerbaijan. The capital and largest city is Tbilisi.