12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey

12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey
No Comments

(muzikë energjetike) – Çkemi njerëz! – Janë Brooklyn dhe Bailey dhe videoja e sotshme do të jetë një video e hekave të aeroportit sepse kemi udhëtuar shumë kohët e fundit dhe ne vendosëm që të bëjmë këtë video për ju njerëz që ju të shihni para ose gjatë kohës që jeni në aeroport vetem për disa heka dëfryes – Por para se të hyjmë në video ju njerëz, jini të sigurt që të kujdeseni në rrjetin tonë social, ne do t'iu lejojmë që ju të shkoni në pjesët tona të muzikës dhe ju mund të votoni dhe të keni fjalën tuaj në qka vendosim në muzikën tonë Kështu që jini të sigurt që t'i hidhni një sy. – Tani,le të shkojmë në video. Kur ju të libroni një fluturim dhe të merrni një mesazh me të gjitha detajet tuaja të fluturimit. Unë parapëlqej ta fotografoj ekranin dhe ta vendosi në ekranin tim të kyçjes, në atë mënyrë që kur jam në aeroport nuk do të më duhet të ec përreth email-eve që ta gjej atë informacion Nëse e ke çuar veten në aeroport dhe ke pasur nevojë qe të parkosh diku, ju e dini se çfarë lufte është që ta kujtosh ku ke parkuar pas një udhëtimi dhe fluturimi të gjatë kështu që gjëja më e mirë është që t'i bësh një fotografi të hapësirës tënde të parkimit kështu që kur të kthehesh ju mundeni thjesht të shikoni fotografinë dhe ta kujtoni saktësisht se ku e keni parkuar makinën tuaj. (zhurma alarmuese) – Një nga hekat që kemi për ju ështê që të shkoni në aeroport të paktën një orë para se fluturimi yt të niset, në atë mënyrë ju mundeni të kaloni përmes vijës së rojes të kujdeseni për valixhen tuaj dhe poashtu të merrni diçka të hani. Shumica e valixheve vijnë në tre ngjyra gjenerike, e kuqe,e zezë dhe e bardhë,kështu që nëse ti dëshiron të jesh e lejuar të idenitifikosh çantën tënde kur të vijë përreth karuselit, vetëm etiketoje me diçka të identifilejuar si etiketa ime printuese gatopardi që e kam mu kêtu dhe pastaj është e lehtë që ta merrësh kur të vijë përreth. – Një nga luftërat më të mëdha gjatë kohës që je duke ecur përreth aeroportit êshtê duke u përpiqur t'i mbajë të gjitha valixhet në të njejtën kohĕ dhe një truk që ne kemi mësuar është që nëse ti tërhiqni të dyja mbajtëset në valixhe dhe t'i vëni pas në pas, do ta bëjë më të lehtë që ta mban valixhen. – Kur vendosni përmes korsit të majtë dhe korsit të djathtë për kontrollin e sigurimit, gjithmonë zgjedhe korsin e majtë sepse pakica e botës është lënë dorë,atëhërë vija do të jetë më e shkurtër. Nëse ju djema keni udhëtuar me aeroplan ndonjëherë, njëra nga gjërat që ata bëjmë është se gjuajnë shishet e ujit që ti ke në çantën tënde kështu që ne pëlqejmë të paketojmë një shishe uji bosh kështu që në atë mënyrë kur ne shkojmë në pjesën tjetër të rojeve tê sigurimit ne mund t'i mbushim në vend që t'i blejmë shishet e ujit më të shtrenjta në aeroport. – Kur je duke udhëtuar është gjithmonë w zgjuar që të merrësh njê xhaketë sepse ka tre përdorime për xhaketën tënde E para është që ta merrësh si një xhaketë që të të mbajë të ngrohtë sepse tentat e aeroplaneve duhen të jenë qetësuese. Më beso,unë do ta dija. I dyti propozim është që ta përdorësh si mbulesë për kur ju merrni një sy gjumë në ulëse ose ju dëshironi që të merrni një sy gjumë në aeroplanin tënd, është sikur një rehator i mirë i ngrohtë. E treta është ta përdoresh kur je i/e lodhur dhe të nevojitet një vend ku mund të shtrihesh, xhaketa juaj përmban një jastëk vërtet të mrekullueshëm që nëse dëshiron të marrësh një sy gjumë diku rehatshëm ku mundesh. (muzikë) Është gjithmonë e zgjuar që të merrni pastrues duarsh në aeroport sepse ti do të prekësh shumë gjëra dhe miliona njerëz i kanë prekur ato dhe nuk e din se ku kanë qenë kështu që është e zgjuar që vetëm t'i pastrosh duart gjithmonë në një çast do të të mbajë larg nga sëmundja duke udhëtuar. – Mirë ju njerëz unë kam një rrëfim Për ndonjë arsye kur unë udhëtoj, fryma ime ka erë të tmerrshme, dhe gjithashtu kur unë udhëtoj aeroplanat veshët e mi bllokohen përshkak presionit. Kështu që njëra nga gjërat që unë i bëj të më ndihmojë t'i rregulloj të dy këto problemet është që të paketosh çamçakëz kështu që unë mund ta përtyp,gryka ime lëviz dhe veshët e mi nuk do të bllokohet, dhe gjithashtu fryma ime është mente. Nëse je një veshêsh kontaktesh sikur unë ju e dini se duke fjetur në kontaktet tua mund t'i pezmatoj sytë e tu, kështu që unë gjithmonë i vesh syzet e mia dhe i paketoj kontaktet e mia kështu që sa më shpejt që dal nga aeroplani Unë mund t'i ndërroj kontaktet e mia dhe të jesh gati të shkosh për ditën. – Prej që kemi pasur motra e vellezër të vegjël që ndonjëherë udhëtojnë me ne, ne gjithmonë paketojmë një një top joflutures që të kështu që kur ata të mërziten në aeroport të kenë se e çfarë të luajnë, por giithashtu palohet shumë lehtë kështu që të mos marrë shumë hapësirë. – Faleminderit shumë njerëz që shikuat. Shpresoj që ju keni përfituar disa hek të ndihmueshëm për udhëtimet e juaja të ardhshme. Bëj kujdes që të kontrolloni të giitha mediat sociale tonat që të votoni në muzikën tonë të ardhsmhme. – Nëse ju njerëz dëshironi të abonoheni në kanalin tonë shtypni butonin këtu, dhe nëse nuk e keni parë videon me sfidën tonë të buburrecave klikoni këte kutinë ja këtu lart dhe të shikoni më shumë video nga ne,klikoni këtu poshtë. Do t'iu shohim gjithëve javën e ardhshme. Ju duaam njerëz deri tek bëna dhe prapa. Mvah!Views:6291618|Rating:4.84|View Time:4:28Minutes|Likes:107587|Dislikes:3600
What are some life hacks that can make your stay at the airport, especially during travel layovers, so much easier? Here are 12 Airport Hacks that every girl should know before getting on an airplane!

Also, be sure to follow our socials where we are currently posting polls where you can help choose aspects of our ORIGINAL MUSIC! Yes, you’ve already helped us pick the drumline and bass line! Help us pick out more by checking our other socials this week to vote on other components of our music track! How cool is that??? Follow below:

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

We filmed this video last summer, over about three trips we made, so we had enough time to get all these shots for you! Everybody is always looking for the best travel tips, easy ways to simplify stressful times in our lives.

I am not sure anyone truly believes that airports can be fun, so you have to find or create your own tips and tricks!

How do you help stop your ears from plugging up during takeoff and landing? We have a tip for that! How do you manage multiple suitcases at once? We have tip for that! Which line at the security gate do you take? We have a tip for that, and many more!

These tips can be for anyone from all ages… from moms, to fathers, brothers, sisters, teens, little kids, and grandparents!

Please comment below with your favorite of these 12 Airport Hacks, and include any new ones we should have included!

❤️’s -Bailey

Get our own LASH NEXT DOOR mascara HERE before it sells out! ▶️
_

Don’t forget to subscribe to our YouTube channel…

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

_

FTC Disclaimer: This is not a sponsored video.
_

💥SUPERFANS💥: You can help us translate this video, and get credit below! Click here:

To help us translate other videos (and be our fav people ever!) click here:

Bad Drivers of Connecticut 139

Bad Drivers of Connecticut 139
36 CommentsViews:3560|Rating:4.70|View Time:12:30Minutes|Likes:78|Dislikes:5
The last clips I have from 2016. Next week’s video starts CT 2017 clips. I don’t know if it’ll be the last or not. I have a lot left. More Bad Drivers! So many! This compilation is packed full as always. Enjoy!

NEW!! Buy a #wendyrage sticker!!!! Click HERE:

Submit a video! If you have any video, whether it’s from a dash cam or a phone, of bad drivers, send them in and it can be featured in a video! Message me on YouTube or any of the sites linked below.

Visit me on:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

My Second Channel:

Cameras used:

Front dashcam: Cobra CDR 840
Rear dashcam: E-prance 0801
Cabin Cam: Papago! GoSafe 118

Myrtle Beach South Carolina 2012 – Featuring Sunny Ledfurd – The Pennie Tour – Slightly NSFW

Myrtle Beach South Carolina 2012 - Featuring Sunny Ledfurd - The Pennie Tour - Slightly NSFW
No Comments

Myrtle Beach South Carolina Memorial weekend Myrtle Beach South Carolina is situated on the center of a large and continuous stretch of beach known as the Grand Strand it's a major tourist destination attracting an estimated 14 million visitors each summer penny tour visit Myrtle Beach to up that number to 14 million and one hey what's your favorite thing about Myrtle Beach what is your favorite thing to do in Myrtle Beach on Memorial weekend give me something good everybody says bugs girls what's the thing that nobody knows about hanging out what's your favorite what did you do on your boat all day wait right back with the pity tour from Myrtle Beach South Carolina you love to play tennis but don't want to invest two to three hours playing a three-set match simple 8 tennis is the answer you can play a match in about an hour the schedule is flexible and the tennis is fun sign up online at simple 8 tennis comm penny tour was excited to spend Memorial Day weekend listening to music by sunny Leppard at the Boathouse barn grill the boathouse is located right on the Intracoastal Waterway and offers a fantastic summer concert series you can drive your load up and live music drink cold beer when I get there Sanford is playing and I have followed in for winston-salem OE down here tomorrow beach so that's one of my favorite bands one favorite bar bands I'm also biker bars everything else is playing here just to enjoy a good time all right now what's your favorite sunny winter time do you have a favorite turtle beach song what's your favorite thing to do in Myrtle Beach do you lay one out in Myrtle Beach of course be smart be smart of Beach god damn motherfucker Myrtle peach what is your favorite sunny lefferts on Myrtle Beach Myrtle Beach Myrtle Beach all the way you get to meet a lot of girls on the job while you're here at the boathouse absolutely absolutely the place is full of them I'm coming in off the boat they're coming in the front door you know they're coming in the side they're coming with the bands what is what is the typical attire for the ladies here typical attire bikini tops maybe some Sun dresses and of course Daisy Duke hey Memorial weekend we're in Myrtle Beach with sunny Ledford you may not know this but I think we're related my maiden name is actually leopard but I spell it differently le D F Ord are we related you're from North Carolina right I'm just not so sure that Ford is my last tell me what you do with the band I am the lead guitarist what you mean my name is Beryl pearl and you're the lead guitarist and they did call you the the Jimi Hendrix right of Myrtle Beach that is correct all right now tell me what your favorite thing to do in Myrtle Beach a Memorial weekend does Laura what game is to play with the sign up a band right here to both ask the important question when you when you drink too much and it get messed up we have a word for it we call it getting Murphy what do you call it a quite worth losing myself and what does late one out me what does that mean wisely one out call that number to laying out laying out by the prove 2012 getting down the sign leopard band with family friends and sometimes lovers lovers I got tired of the same old back ruse well fast food every my I need to find a place where I can kick it back and hang out in style my real name's Doogie be my condo in Miami one hour by the canal I wanna – condo in Miami they call me country but I'm over it now another fun weekend on the penny tour from Myrtle Beach South Carolina celebrating Memorial weekend I'm hearing it with Benny on the penny toy if everyone gets out this vanViews:55150|Rating:4.57|View Time:8:45Minutes|Likes:126|Dislikes:12
The Pennie Tour visited Myrtle Beach, South Carolina during Memorial Day weekend 2012.

Myrtle Beach is a coastal city on the east coast of the United States. Named after the locally abundant shrub, the Southern Wax Myrtle, Myrtle Beach is a top beach destination!
Myrtle Beach, South Carolina is situated on the center of a long stretch of beach known as the Grand Strand. It’s a major tourist destination, attracting an estimated 14 million visitors each summer. Pennie Tour visited Myrtle Beach to up that number to1 4 million and 1!
Pennie Tour was excited to spend Memorial Day Weekend listening to music by Sunny Ledfurd at The Boathouse Bar and Grill. The Boathouse is located right on the Intracoastal Waterway and offers a fantastic summer concert series. You can drive your boat up and listen to live music!
Black Bike Week, founded in 1980, takes place around Memorial Day Weekend and is the largest African American motorcycle rally in the US and attracts as many as 400,000 visitors. The event was created in response to a history of discrimination against African-American visitors and riders.
Myrtle Beach has been called the “Golf Capital of the World” but there are lots of other attractions from shopping, music, amusement parks, seafood and of course … the beach!