12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey

12 Airport Life Hacks Every Girl Should Know | Brooklyn and Bailey
No Comments

(muzikë energjetike) – Çkemi njerëz! – Janë Brooklyn dhe Bailey dhe videoja e sotshme do të jetë një video e hekave të aeroportit sepse kemi udhëtuar shumë kohët e fundit dhe ne vendosëm që të bëjmë këtë video për ju njerëz që ju të shihni para ose gjatë kohës që jeni në aeroport vetem për disa heka dëfryes – Por para se të hyjmë në video ju njerëz, jini të sigurt që të kujdeseni në rrjetin tonë social, ne do t'iu lejojmë që ju të shkoni në pjesët tona të muzikës dhe ju mund të votoni dhe të keni fjalën tuaj në qka vendosim në muzikën tonë Kështu që jini të sigurt që t'i hidhni një sy. – Tani,le të shkojmë në video. Kur ju të libroni një fluturim dhe të merrni një mesazh me të gjitha detajet tuaja të fluturimit. Unë parapëlqej ta fotografoj ekranin dhe ta vendosi në ekranin tim të kyçjes, në atë mënyrë që kur jam në aeroport nuk do të më duhet të ec përreth email-eve që ta gjej atë informacion Nëse e ke çuar veten në aeroport dhe ke pasur nevojë qe të parkosh diku, ju e dini se çfarë lufte është që ta kujtosh ku ke parkuar pas një udhëtimi dhe fluturimi të gjatë kështu që gjëja më e mirë është që t'i bësh një fotografi të hapësirës tënde të parkimit kështu që kur të kthehesh ju mundeni thjesht të shikoni fotografinë dhe ta kujtoni saktësisht se ku e keni parkuar makinën tuaj. (zhurma alarmuese) – Një nga hekat që kemi për ju ështê që të shkoni në aeroport të paktën një orë para se fluturimi yt të niset, në atë mënyrë ju mundeni të kaloni përmes vijës së rojes të kujdeseni për valixhen tuaj dhe poashtu të merrni diçka të hani. Shumica e valixheve vijnë në tre ngjyra gjenerike, e kuqe,e zezë dhe e bardhë,kështu që nëse ti dëshiron të jesh e lejuar të idenitifikosh çantën tënde kur të vijë përreth karuselit, vetëm etiketoje me diçka të identifilejuar si etiketa ime printuese gatopardi që e kam mu kêtu dhe pastaj është e lehtë që ta merrësh kur të vijë përreth. – Një nga luftërat më të mëdha gjatë kohës që je duke ecur përreth aeroportit êshtê duke u përpiqur t'i mbajë të gjitha valixhet në të njejtën kohĕ dhe një truk që ne kemi mësuar është që nëse ti tërhiqni të dyja mbajtëset në valixhe dhe t'i vëni pas në pas, do ta bëjë më të lehtë që ta mban valixhen. – Kur vendosni përmes korsit të majtë dhe korsit të djathtë për kontrollin e sigurimit, gjithmonë zgjedhe korsin e majtë sepse pakica e botës është lënë dorë,atëhërë vija do të jetë më e shkurtër. Nëse ju djema keni udhëtuar me aeroplan ndonjëherë, njëra nga gjërat që ata bëjmë është se gjuajnë shishet e ujit që ti ke në çantën tënde kështu që ne pëlqejmë të paketojmë një shishe uji bosh kështu që në atë mënyrë kur ne shkojmë në pjesën tjetër të rojeve tê sigurimit ne mund t'i mbushim në vend që t'i blejmë shishet e ujit më të shtrenjta në aeroport. – Kur je duke udhëtuar është gjithmonë w zgjuar që të merrësh njê xhaketë sepse ka tre përdorime për xhaketën tënde E para është që ta merrësh si një xhaketë që të të mbajë të ngrohtë sepse tentat e aeroplaneve duhen të jenë qetësuese. Më beso,unë do ta dija. I dyti propozim është që ta përdorësh si mbulesë për kur ju merrni një sy gjumë në ulëse ose ju dëshironi që të merrni një sy gjumë në aeroplanin tënd, është sikur një rehator i mirë i ngrohtë. E treta është ta përdoresh kur je i/e lodhur dhe të nevojitet një vend ku mund të shtrihesh, xhaketa juaj përmban një jastëk vërtet të mrekullueshëm që nëse dëshiron të marrësh një sy gjumë diku rehatshëm ku mundesh. (muzikë) Është gjithmonë e zgjuar që të merrni pastrues duarsh në aeroport sepse ti do të prekësh shumë gjëra dhe miliona njerëz i kanë prekur ato dhe nuk e din se ku kanë qenë kështu që është e zgjuar që vetëm t'i pastrosh duart gjithmonë në një çast do të të mbajë larg nga sëmundja duke udhëtuar. – Mirë ju njerëz unë kam një rrëfim Për ndonjë arsye kur unë udhëtoj, fryma ime ka erë të tmerrshme, dhe gjithashtu kur unë udhëtoj aeroplanat veshët e mi bllokohen përshkak presionit. Kështu që njëra nga gjërat që unë i bëj të më ndihmojë t'i rregulloj të dy këto problemet është që të paketosh çamçakëz kështu që unë mund ta përtyp,gryka ime lëviz dhe veshët e mi nuk do të bllokohet, dhe gjithashtu fryma ime është mente. Nëse je një veshêsh kontaktesh sikur unë ju e dini se duke fjetur në kontaktet tua mund t'i pezmatoj sytë e tu, kështu që unë gjithmonë i vesh syzet e mia dhe i paketoj kontaktet e mia kështu që sa më shpejt që dal nga aeroplani Unë mund t'i ndërroj kontaktet e mia dhe të jesh gati të shkosh për ditën. – Prej që kemi pasur motra e vellezër të vegjël që ndonjëherë udhëtojnë me ne, ne gjithmonë paketojmë një një top joflutures që të kështu që kur ata të mërziten në aeroport të kenë se e çfarë të luajnë, por giithashtu palohet shumë lehtë kështu që të mos marrë shumë hapësirë. – Faleminderit shumë njerëz që shikuat. Shpresoj që ju keni përfituar disa hek të ndihmueshëm për udhëtimet e juaja të ardhshme. Bëj kujdes që të kontrolloni të giitha mediat sociale tonat që të votoni në muzikën tonë të ardhsmhme. – Nëse ju njerëz dëshironi të abonoheni në kanalin tonë shtypni butonin këtu, dhe nëse nuk e keni parë videon me sfidën tonë të buburrecave klikoni këte kutinë ja këtu lart dhe të shikoni më shumë video nga ne,klikoni këtu poshtë. Do t'iu shohim gjithëve javën e ardhshme. Ju duaam njerëz deri tek bëna dhe prapa. Mvah!Views:6291618|Rating:4.84|View Time:4:28Minutes|Likes:107587|Dislikes:3600
What are some life hacks that can make your stay at the airport, especially during travel layovers, so much easier? Here are 12 Airport Hacks that every girl should know before getting on an airplane!

Also, be sure to follow our socials where we are currently posting polls where you can help choose aspects of our ORIGINAL MUSIC! Yes, you’ve already helped us pick the drumline and bass line! Help us pick out more by checking our other socials this week to vote on other components of our music track! How cool is that??? Follow below:

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

We filmed this video last summer, over about three trips we made, so we had enough time to get all these shots for you! Everybody is always looking for the best travel tips, easy ways to simplify stressful times in our lives.

I am not sure anyone truly believes that airports can be fun, so you have to find or create your own tips and tricks!

How do you help stop your ears from plugging up during takeoff and landing? We have a tip for that! How do you manage multiple suitcases at once? We have tip for that! Which line at the security gate do you take? We have a tip for that, and many more!

These tips can be for anyone from all ages… from moms, to fathers, brothers, sisters, teens, little kids, and grandparents!

Please comment below with your favorite of these 12 Airport Hacks, and include any new ones we should have included!

❤️’s -Bailey

Get our own LASH NEXT DOOR mascara HERE before it sells out! ▶️
_

Don’t forget to subscribe to our YouTube channel…

Facebook:
Twitter:
Instagram:
Follow us on SnapChat: @BrookAndBailey
Follow us on Tik Tok: @BrooklynAndBailey

_

FTC Disclaimer: This is not a sponsored video.
_

💥SUPERFANS💥: You can help us translate this video, and get credit below! Click here:

To help us translate other videos (and be our fav people ever!) click here:

Elkhorn Hot Springs Montana, 10 Things to Do on a winter weekend

Elkhorn Hot Springs Montana, 10 Things to Do on a winter weekend
No Comments

traveling mell we are at Elkhorn Hot Springs in the Pioneer mountains in beautiful Southwest Montana we like to come here every couple three years to ski to soak in the hot springs and hang out with friends and stay in the very very rustic cabins we hope that you will watch this whole video that you will like it that you will subscribe to us that you will be our friend and do all the things that you're supposed to do when you watch a video and we are going to include a packing list in the link below to the website because this is sort of a hybrid trip between kind of camping and a lodge stay and there's things you're not gonna want to forget so join us for 10 things to do at Elkhorn Hot Springs one of the things we love about getting a cabin here at Elk Horn is that there's so much to do right outside so the kids built a snow fort which is super-fun we can leave from here to go skiing to go snowshoeing to walk to the lodge to go swimming all of that we just park the car the kids can go and play we can play and it's all right here below the snow fort relax in the cabin cabins are really rustic for what you pay for them but it is nice to sit in front of the fire one of our favorite things to do at Elkhorn is to go sledding both on the road and then making our own tracks on the hill up above the Capitol so I have been walking up to the really high up to the hill then I slit shut down I fell off a few times but that's the prototype track and hopefully if we have time when we come back from the pool and snacks well I'll be able to do it again so we always eat at the lodge at least one night you can get breakfast here it's included so we always do breakfast and you can get lunch and also dinner and beers and drinks snowmobiling you hear that whining behind me it's because this is a popular place for snowmobiling it's not really our thing per se but it seems like there's some great tracks or roads or whatever you do to snowmobile around in here and we see a lot of people on snowmobiles snowshoeing we usually bring snowshoes and it's perfect because you can follow a track or one of the trails that you ski on off side of the ski tracks of course or you can just go into the woods because there's tons of area around here and so with snowshoes you can just wander up through the trees and explore the other great thing about having a pair of snowshoes is that you can't ramp out a sledding track which we've done in the past and the kids get going really fast on those adults to stargazing on cold clear nights the stars out here are outrageous we have had some beautiful views sometimes it snows and you don't get to see them but when you do it really it's breathtaking no lights just stars hot springs soaking one of the main reasons you come to Elkhorn Hot Springs is for the pools so there's a little bit less warm but still warm pool the hotter pool and then inside is a wet sauna pool which is crazy hot you can only stay there for a few minutes in my opinion the hot springs are included with your stay or you can just come up and pay for them separately and you can get a towel if you're staying here otherwise you can rent one and cans only in the pool area cross-country skiing that's my favorite thing to do and one of the main reasons we come here and there's a lot of trails a lot of them are snowmobile free you're probably gonna be breaking trail or at least it seems like we always are but it's just beautiful out there and it's quiet and you get up high and have some great views or you can ski along the creek lots of different options downhill skiing Elk Horn hot spring is just three miles from maverick Mountain which is a small downhill ski area super fun super cute affordable and it's only open I think three or four days a week so you get here on a Thursday it's gonna be a powder dayViews:783|Rating:4.41|View Time:5:29Minutes|Likes:15|Dislikes:2
Elkhorn Hot Springs Montana, 10 Things to Do on a winter weekend
See more details on the blog:
See below for packing list we mentioned.

We try to get over to Elkhorn Hot Springs near Dillon, MT once a year though we missed last year because we were in Europe. It’s rustic and remote and we love it. The cabins are mostly heated with wood stoves but with no insulation. The pools are clean enough and the food in the lodge is great. We really love being able to just walk out the door and go sledding, skiing, or build a snow fort.

Rather than force you to follow a link to download a short list, we’re just posting it here.
Things you’ll want to take:

An Open mind
Water bottles
Water Storage for cabin
Towels, bathing suits, and other swim gear
Canned beverages
Inside shoes or slippers for cabin
Bluetooth speakers or other music
Kettle for tea and coffee (electric will be quicker but you can put one on the stove)
Coffee making device such as french press
Hand sanitizer
Sleeping bags
Good book or magazines
crockpot, dishes, and cutlery if eating in cabin
dish tub and washing supplies if eating in cabin more than once
Cooler for storing food
Food and snacks
shovel for forts
sleds
skis and/or x-country skis
snow shoes if desired
snow clothes
camera
games or puzzles
reading material
headlamp

Music from Jukedeck – create your own at
‘Like’ this video (really helps us out) and we would love to know your thoughts on this in the comments.

Subscribe for new videos:
Blog:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

TravelingFilmmaker Links:
Blog:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

Filmmaking Stuff (with affiliate links):
Newest Lens: Buy on Amazon –
Action Camera: Buy on Amazon –
Phone Gimbal: Buy on Amazon –
Bigger Gimbal: Buy on Amazon –
Little Camera: Buy on Amazon –
Premiere Pro
After Effects
Earlier Camera: Buy on Amazon –
Awesome Camera: Buy on Amazon –
Wireless Mics: Buy on Amazon –
On Cam Mic: Buy on Amazon –

—————————————————————
TravelingMel (talent) and TravelingFilmmaker (filmmaker) are social media influencers who have dedicated themselves to living a life of full time family travel and worldschooling. They left their home in Montana to explore the world with their two boys so that they could raise better world citizens and have a few adventures along the way. We love nature, the outdoors, learning new things in interesting places, and Kiki Riki.

hot springs
hot springs near me
quinn
hot springs hotels
montana hotsprings
hot spring resort
montana resorts
elkhorn hot springs
what is a hot spring
montana hot springs resorts
hot springs pool
hot springs mt
nearest hot springs
warm springs montana
natural hot springs in montana
hot spa
hot spring resort near me
hot spring locations
springs resort
public hot springs near me
elkhorn hot springs montana
montana hot springs map
hot springs near missoula
hot springs near yellowstone
hot springs mt weather
hot springs near bozeman
montana spa resorts
northwest hot springs
hot springs near dillon co
best hot springs in montana
hot springs in western montana
hot springs inn
where are hot springs
montana resorts and spas
montana hot springs spas

VISITING SUFFOLK, VIRGINIA, WATERS FAM VLOGS #69

VISITING SUFFOLK, VIRGINIA, WATERS FAM VLOGS #69
2 Comments

yeah can it get tap kit what is what else to see what does that work ah ok add the C cup okay cup up pop good job pop up with some points oh it's yeah pop but uh oh what that mouth mouth on him house house house on Mouse al oh all tom we out oh all where hmm our air our and finishes are three tall all all or our top rail wall day play we play all day we fight all slow he is after after Jay down close Jim Jam is after after him him mmhmm yeah he's biting his tail let me see show it to the camera d c b we see a be cuz he be turn 33 tur three no now now we see 33 so we just have fits a little one latest i decided that we woke them up pretty early this morning so I see what their diary the drive is about three and a half hours not too bad of course you all know who shriving definitely bring up the camera 17 Aires getting my car let the have you guys by I'll be right back hey guys so we made it to brennans what would you say hometown area where he grew up um and stuff up so hope you guys enjoy Justin see where he grew up so what is this area cause this is something no no I know but this car school college square so this is college square so right now we're at college square and I think he grew up in one of these houses 6049 on the left oh okay yeah somebody lives there now Leila that was like middle school so that was middle school for you in the school to a summer before I went to high school how big are these houses small things duplexes no but how many bedrooms are in their house in the three bedroom two better you guys see that's where daddy grew up just like how mommy grew up in Hawaii right yeah yeah hbu nickel like that yes Holly woke up like that you owe me grow up like Daddy are you saying I'm short okay so now we are going to a may have none of it all of this you mean like it was like feel so all this straight ahead yeah so guys all this good food oh they didn't have this traffic light dad truffle a bunch of clinical those in a row oh and now there's a road and apartments and so what's this area that you're taking us soon what is go to Burbage gonna what burbage grant burbage grant it's a next house that you grew up in yeah is this the one you guys owned the other part that you guys bought so this gas station is new and this pharmacy and feel all this all this even this this road over here no boo boo this room home that road is new on that apartment complex like that this crowbar is different or new also to have a program oh it's like a little outlet area so they didn't have any of this we're over like is there a basketball court no just set up basketball goal but it's the same neighborhood college square do something oh so you'd come from Burbage yeah I'm verbiage what about all this zaxbys and these have their purpose that's B's texas roadhouse all of this is new nobody living over there you want to go live over there yeah that was a game there's still Burger King there now college park where is all this still just a food lion you work that for Lewbert oh I don't know something a subway our defense oh let's go visit guys tonight so guys this is the food lion and the subway that Brennan worked at and where he made all his mother for all his girls wait is when I am alright where's the subway Super turnest odors super China's still there the evenings doors for some way this were burnin earn his money money money right there and then the clue oh I close what you're looking for cuz the was like a little asian store if you stick it like the fake jewelry instead no Hawaiian shirt like knock off stuff gonna go buy some cookies you love subway cookies yeah Linda when you think of this place daddy's home this is where daddy grew up it's like memory huh muscle memory you don't even need to look at UPS or anything daddy knew ok so this daddy how's work on the boat sweeter exactly same spot oh so you waited with all your girlfriends I don't want to keep saying that all you boys daddy no daddy lives with Danny and his dad and uncle DJ and Auntie Brianna still a mutant yeah where's daddy when I'm in over there Brennan number with big daddy horn I'm lucky wait let's look at the house first okay so oak glen oak glen dr 61 262 09 so this is an x-ray still in girl which tree maybe they could it ah I think never girl years where's Miss Ellie right here 62 210 I'll be right back I mean go ahead see she's Falls so right now Brennan's gonna go see if his old neighbor is home miss ally who he grew up singh I wanna see her did you see us before she didn't see us perform hey guys we made it back safe and sound from Virginia it was a nice long exhausting day three and a half hour drive and you guys all know I hate driving so thanks for joining us this vlogs see you next time don't forget to click subscribe to watch more of our videos thanks byeViews:86|Rating:4.38|View Time:14:56Minutes|Likes:7|Dislikes:1
#WATERSFAMVLOGS #
❤️ Laylah is getting better with her reading. We continue to practice with her to improve her reading skills. We love Dr. Seuss books!
💛 We take a drive from North Carolina to Virginia to pick up the one and only STELLA! It’s been so long since I’ve had my car and I am ecstatic.
💚 While in Virginia we visit a few areas/neighborhoods in Suffolk. Suffolk is where Brandon grew up and we could all see the excitement on his face.
💙 We make it back from Virginia safely. Total hours driving was 7 hours! We did it all in a day.
💜As always thank you for all your love and support.
———————————————————————————————–
A new VLOG posted WEEKLY at 8AM PST
Subscribe –
———————————————————————————————–
– Waters Fam ❤️💛💚